Digital Wizard

S2B Energia Oy toimii energia- ja vesiyhtiöiden asiakkuuskumppanina vastaten asiakaspalvelusta, laskutuksesta sekä niihin liittyvien prosessien ja järjestelmien ylläpidosta, tuesta ja kehittämisestä. Myös tällä alalla kehityksen vauhti on kova ja asiakkaidemme liiketoimintaympäristö on muuttumassa nopeasti – meidän täytyy vastata siihen oppimalla vauhdilla uusia asioita ja kehittämällä omaa toimintaamme jatkuvasti. Nykyisen järjestelmäasiantuntijamme siirtyessä toisiin tehtäviin etsimme nyt monipuolista osaajaa ja erityisesti nopeaa oppijaa vastaamaan nykyisten ICT-järjestelmiemme tuesta sekä uusien kehitysprojektien koordinoinnista.

Tehtävässä tarvitaan osaamista relaatiotietokannoista, raportoinnista ja SQL:stä. Raportointivälineemme on tällä hetkellä Business Objects / Web Intelligence.

Tulevina vuosina ainakin seuraavat termit tulevat täyttämään kalenteriasi:

RPA, SQL, EV, Smart Grid, integraatiot, CTI, API Economy, CRM, REST, SOAP, ASP.NET

Valitsemme henkilön tehtävään mahdollisimman pian. Toimistomme ovat Ylöjärvellä, Ikaalisissa ja Kankaanpäässä. Osittainen etätyöskentely onnistuu hyvin. Myös osa-aikaisuus voi olla mahdollista.

Lähetä hakemus palkkatoivomuksineen sekä cv mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 25.10.2018 osoitteeseen mika.vuori@s2benergia.fi. Lisätietoja antaa toimitusjohtaja Mika Vuori arkisin 16-18 välillä numerossa 044-7503540 12.10.2018 asti.

S2B Energia Oy on energia- ja vesialan palveluyritys, joka tuottaa elinvoimaa parantavia palveluita paikallisille energia- ja vesialan yrityksille. Yhtiön tavoitteena on kasvaa alalla merkittäväksi palveluntuottajaksi. Omistajayhtiöiden (Leppäkosken Sähkö Oy ja Vatajankosken Sähkö Oy) yhteenlaskettu asiakasmäärä on noin 50.000 ja yhteen­laskettu liikevaihto lähes 100 miljoonaa euroa. Henkilöstöä omistajayhtiöillä on yhteensä noin 150 henkilöä. S2B Energia Oy:n henkilöstömäärä on tällä hetkellä 13.