S2B Energia Oy:n toimitusjohtajana viime syksystä alkaen toiminut Mika Laatu on kutsuttu takaisin Leppäkosken Sähkö Oy:n palvelukseen. Hän aloittaa uuden perustettavan ratkaisuyhtiön myyntijohtajana 1.8.2017. Perustettavasta ratkaisuyhtiöstä tiedotetaan myöhemmin.

S2B Energia Oy:n toimitusjohtajarekrytointi on käynnistetty. Mika Laatu toimii S2B:n toimitusjohtajana 31.5.2017 saakka. Kesäkuun 1. päivästä alkaen Leppäkosken Sähkö Oy:n toimitusjohtaja Juha Koskinen hoitaa S2B Energia Oy:n toimitusjohtajan tehtäviä oman toimensa ohella siihen saakka kun uusi toimitusjohtaja on valittu.

S2B Energia Oy tuottaa palveluita omistajayhtiöilleen ja tarjoaa niitä laajemminkin energiatoimialalle. Yhtiön palveluvalikoimaan kuuluvat mm. asiakaspalvelu, laskutus, sanomaliikenne, maksuvalvonta/perintä, back office – toiminnot, raportointi, ICT, tiedon hallinta ja järjestelmäkehitys.

Lisätietoja                     Petri Paajanen, puh. 044 578 2275.